pergola

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ


Lost Password?
No account yet? Register

INOX DESIGN

inox design
ΕΤΑΙΡΙΑ
There are no translations available

Η εταιρία ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1991 με κύρια έδρα της τη Θεσσαλονίκη, σε ένα χώρο διαμορφωμένο κατάλληλα για να μπορεί να παράγει και να τελειοποιεί τα προϊόντα της. Η εταιρεία δημιουργήθηκε με σκοπό την εμπορία υλικών αποπεράτωσης κτιρίων και ειδικότερα θωρακισμένων & εσωτερικών θυρών, κουνουπιέρων, συστημάτων σκίασης και κατασκευών με στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η σταθερά ανοδική πορεία της την οδήγησε να ενταχθεί εκτός από τον εμπορικό τομέα και στην παραγωγική διαδικασία, δίνοντάς της τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικότερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό που την απαρτίζει είναι άρτια εκπαιδευμένο. Ο κάθε τεχνίτης έχει εμπειρία από 5-10 χρόνια πάνω στο αντικείμενο της εταιρίας. Ήδη η εταιρεία έχει πιστοποιήσει τα προϊόντα της κατά ISO 9001:2000.

Η Διεύθυνση έχει την εποπτεία των έργων ενώ τα στελέχη της είναι καταρτισμένα επιστημονικά (μηχανικοί) για να μπορεί έτσι η επιχείρηση να παρέχει στο πελάτη το τελικό προϊόν στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί και να μη σημειώνονται κατασκευαστικά λάθη. Σεμινάρια, διαλέξεις, συνέδρια, ενημερώσεις από τον υπεύθυνο διασφάλισης ποιότητας καθώς και συνεχείς συνεννοήσεις με τη Διεύθυνση βοήθησαν τα στελέχη να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν την παραγωγή. Έτσι η εταιρία σήμερα σε ιδιόκτητο χώρο κατασκευάζει:

Θωρακισμένες πόρτες με τις σύγχρονες μεθόδους και προδιαγραφές, καλύπτοντας ακόμη και τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές απαιτήσεις (π.χ. πόρτες με σταθερά, φεγγίτες, κλπ). Με την πολύχρονη πείρα και εμπειρία της, δημιούργησε ένα δικό της μοντέλο θωράκισης, το οποίο βασίζεται στα ιταλικά πρότυπα, προσαρμοσμένα βέβαια στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς. Επίσης, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, προώθησε και την εσωτερική πόρτα παρέχοντας έτσι στον πελάτη μια ολοκληρωμένη λύση. Πελάτες τις μεγάλοι εργολάβοι της Θεσσαλονίκης, κατασκευαστές και έμποροι

Κουνουπιέρες οι οποίες λόγω των δυνατοτήτων που έχουν τα συστήματα, μπορεί να καλύπτουν μεγάλα ανοίγματα με ποικίλους τρόπους χειρισμού όπως με μανιβέλα, ηλεκτροκινητήρα κ.λ.π. Αλλά ακόμη και στην απλή της μορφή με ελατήριο, είναι εύχρηστη και λειτουργική.

Από το 1992 όμως η εταιρία ασχολείται συστηματικά και με την κατασκευή και εμπορια συστημάτων σκίασης και ηλιοπροστασίας, παρουσιάζοντας στην ελληνική αγορά καινοτόμα προϊόντα όπως συστήματα για αίθριους χώρους, ρόλερ για μεγάλες επιφάνειες, εξωτερικά συστήματα αιθρίων (τύπου τέντας), πλισέ με πολλαπλά ανοίγματα χρήσης, συστήματα για κεκλιμένους χώρους, ρολοκουρτίνες, κ.λ.π. Τα

υφάσματα είναι πλήρους συσκότισης, διάτρητα, και σκίασης, για εσωτερική αλλά και εξωτερική χρήση (π.χ. τύπου τεντόπανου), καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε χώρου και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές των οδηγιών της Ε..Ε. Η εταιρία έχει καταφέρει να έχει στενή συνεργασία με ιταλικούς και γερμανικούς οίκους οι οποίοι είναι και πιστοποιημένοι για τα προϊόντα τους και προσφέρουν στην ελληνική αγορά προϊόντα που ακόμη δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά έργα της εταιρίας: είναι: Γραφεία στον ΟΠΑΠ στην Αθήνα, Γηροκομείο Αθηνών, Ιατρικη σχολή Λάρισας κ.λ.π.

Επίσης, οι απαιτήσεις του κοινού για εξωτερική σκίαση, ώθησαν την «ΚΤΙΡΙΟ ε.π.ε.» να προχωρήσει και στον τομέα των εξωτερικών περσίδων συνδυάζοντας το αλουμίνιο με το ξύλο, το γυαλί, το μάρμαρο, ή προφίλ αλουμινίου κ.λ.π.. Τα συστήματα αυτά είναι προηγμένης τεχνολογίας με υλικά ανθεκτικά στις διάφορες καιρικές συνθήκες, καλύπτοντας τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Ακολουθώντας τα γαλλικά πρότυπα κατασκευής τους και ολοκληρώνοντας το προϊόν με την τεχνογνωσία που διαθέτει το έμπειρο δυναμικό της, σήμερα μπορεί να κατασκευάζει περσίδες πολλαπλών χρήσεων (π.χ. τύπου πέργκολας). Οι περσίδες μπορεί να είναι χειροκίνητες, με μανιβέλα, ηλεκτροκίνητες ή ακόμη και σταθερές, ανάλογα πάντοτε με το χώρο που θέλουμε να σκιάσουμε και τις διαστάσεις του. Ενδεικτικά έργα είναι: Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, Συγκροτήματα από μεζονέτες στη Χαλκιδική, Καφέ στη Λιβαδειά κ.λ.π.

Η δραστηριότητα όμως της εταιρίας ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΕ στον τομέα των υλικών δεν σταματάει εδώ. Με την είσοδο του 2003, συμπεριλάβαμε και νέα προϊόντα στο χώρο των δομικών εφαρμογών. Πρωτοποριακές κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένες στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις, όπως κάγκελα, αγκυρώσεις ανάρτησης για σκάλες, περιφράξεις και γενικά μια μεγάλη γκάμα από ανοξείδωτα για πολλαπλές χρήσεις και εφαρμογές σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Ενδεικτικά έργα: ΠΕΣΥΠ Κεντρικής Μακεδονίας, κ.λ.π.

Τα 2 τελευταία χρόνια η εταιρία εισάγει από την Γερμανία και προωθεί στην ελληνική αγορά και τις υαλοσκεπές με στοιχεία ανοξείδωτα. Το τζάμι που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι αμμοβολισμένο, διαφανές, αυτοκαθαριζόμενο κ.λ.π. παρέχοντας υψηλή αισθητική στο χώρο σε συνδυασμό πάντα με τα inox στοιχεία που διαθέτει η κατασκευή. Ενδεικτικά έργα: Οινοποιείο στη Καβάλα «ΚΤΗΜΑ –ΒΙΒΛΙΑ –ΧΩΡΑ, Μονοκατοικίες στη Γαλήνη & Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Ι.Κ.Α Αγγελάκη της Θεσσαλονίκης κ.λ.π..

Η εταιρία μας με την τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάληψη έως την αποπεράτωση και το after sales service , θεμελιώνοντας μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.
 

Online Παραγγελία

e-commerceΔημιουργήστε τις παραγγελίες σας online με μία απο τις φόρμες που είναι διαθέσιμες.

Διαβάστε περισσότερα...

Επιλογή Γλώσσας